Hírek

Az RC. Győr - RÁBA hírei

<< vissza a hírekhez

Elismerés szakmai szolgalátért

2012-08-28 09:15:16

Kincstárnokunk dr. Lacó Bálint társadalmi elismerést kapott a megye érdekében végzett kiemelkedő munkájáért a Győr-Moson-Sopron megyei Közgyűlés felelős vezetőitől. A díjátadás 2011. június 9-én történt. Kincstárnokunk a több szekcióban meghirdetett elismerést a Közszolgálati tagozat keretében a társadalmi szavazás és a megyei vezetők döntése alapján kapta.

Győr-Moson-Sopron Megye Közgyűlése 2/2002. KR számú rendeletében „Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért-díj" alapításáról és adományozásáról döntött. Ennek értelmében a díj 12 tagozatban (kulturális, közoktatási, egészségügyi, közszolgálati, ifjúsági, szociális, védelmi és rendészeti, környezetvédelmi, területfejlesztési, sport, sajtó és gazdasági) adható ki, a megye érdekében kiemelkedő munkát végző személyek tevékenységének elismeréseként.

A sport, a védelmi-rendészeti, a közoktatási, a környezetvédelmi (természetvédelmi), az egészségügyi és a közszolgálati tagozat díjainak odaítéléséről a testület a közelmúltban döntött. Az elismeréseket a megyei közgyűlés tisztségviselői – Kóczán Zoltán és Kara Ákos alelnökök adták át Győrött, a Megyeházán.

Díátadás

A régió napilapjában a következő elismerő indoklás jelent meg kincstárnokunk munkájának elismeréséül:

Balin elismerése

Gratulálunk Klubtagunknak!

A teljes újságcikk az eseményről ide kattintva olbasható!

Speciális iskola udvarfelújítása

Adventi Jótékonysági Forralt bor Osztás

"Gyermekek a gyermekekért Gálaműsor"

Jótékonysági licitálás

Bejelentkezés

Regisztráció

Kapcsolat

R.C. Győr RÁBA
9025 Győr,
Töltésszer u. 18

info@rc-raba.hu

www.rc-raba.hu