Jótékonysági forralt bor osztás

A klub tagjai a győri Rotaract klub ifjú rotaristáival közös szervezésben 2012. december 7 - 8 - 9-i hétvégén jótékonysági akció keretében a győri adventi forgatagban meleg italok (forral bor és tea), valamint zsíros kenyér kínálásával gyűjtenek adományokat nemes céljukra.

A klub célja, hogy egy rászoruló, tehetséges végzős győri középiskolásnak segítsen felsőoktatási tanulmányainak folytatásában. A Mod Számítástechnikai Kft. már hagyományosan melléállt a kezdeményezésnek és a klubbal közösen informatikai berendezéssel segítik egy kiválasztott tehetséges fiatal továbbtanulását.

Idén először nem egyedi jelölés és kiválasztás alapján, hanem pályázatok értékelésének útján lehet a "Young Talent" díjra szert tenni.

Kérjük a potenciális pályázókat, hogy honlapunkon található pályázati felhívás alapján adják be pályázatukat. Csak az nyerhet, aki pályázik.

Kérjük továbbá Győr adakozó polgárait, hogy adományaikkal támogassák ezt a kezdeményezést. Jöjjenek el a Polgármesteri Hivatal által felállított jótékonysági pavilonba, kóstolják meg meleg és finom italainkat és támogassák kezdeményezésünket.

Az RC Győr RÁBA vezetősége és tagjai

Speciális iskola udvarfelújítása

Adventi Jótékonysági Forralt bor Osztás

"Gyermekek a gyermekekért Gálaműsor"

Jótékonysági licitálás

Bejelentkezés

Regisztráció

Kapcsolat

R.C. Győr RÁBA
9025 Győr,
Töltésszer u. 18

info@rc-raba.hu

www.rc-raba.hu