Adományozási gyakorlatunk

Miért érdemes a Rotary segítségével adományozni?

  • mert az adományok 100 százaléka eljut a rászorulókhoz. Ez a szám segélyszervezeteknél átlagosan 60 százalék, alapítványoknál 40 százalék. A rotarysták ugyanis saját pénzükből fedezik működési költségeiket, és saját munkájukkal is részt vesznek az adományok eljuttatásában.
  • mert nemcsak mondjuk, hogy minden adomány 100 százaléka eljut az érintettekhez, hanem garantáljuk is, hiszen személyesen kísérjük végig az adományok útját. Minden adomány mellé saját pénzünket és munkánkat is befektetjük, így személyes érdekünk is, hogy minden összeg célba érjen.
  • mert rotarysta nem lehet Akárki. Csak olyan ember lehet tag, aki életútjával agy tudásával bizonyította klubtársai előtt, hogy elkötelezettje a humanista eszmének és munkának.
  • mert a világ egyik legnagyobb és legtekintélyesebb humanista szervezete, amely már többször bizonyította, hogy képes hatékonyan és gyorsan segíteni. Akár világméretű problémák megoldásában, mint például a járványos gyermekbénulás megszüntetése.

Támogassa tevékenységünket adója 1%-ának mértékével, amelyet a közhasznú tevékenységet végző civil szervezetek kaphatnak az adózóktól a hatályos SZJA törvény értelmében!

Ide kattintva letöltheti a Rendelkező Nyilatkozatunkat!

Speciális iskola udvarfelújítása

Adventi Jótékonysági Forralt bor Osztás

"Gyermekek a gyermekekért Gálaműsor"

Jótékonysági licitálás

Bejelentkezés

Regisztráció

Kapcsolat

R.C. Győr RÁBA
9025 Győr,
Töltésszer u. 18

info@rc-raba.hu

www.rc-raba.hu